Vinícius goudhaantje bij zege Real Madrid op Levante

4 oktober 2020, 18:08

Real Madrid is weer de koploper van La Liga. De hoofdstedelingen hadden weinig te duchten van Levante, maar boekten toch een moeizame zege. Dankzij een volledig vrijstaande Vinícuis Junior en een late goal van Karim Benzema boekte de regerend kampioen de derde zege van het seizoen en pronkt het bovenaan de ranglijst. 

Goed was het allemaal niet wat Real Madrid liet zien. Het oerdegelijke, maar effectieve spel dat ze vooral vorig jaar weer etaleerden onder Zinédine Zidane, was goed voor de zege bij Levante, dat nauwelijks gevaar wist te stichten. Na een kwartier schoot de Braziliaan Vinícius Junior de openingstreffer binnen nadat hij volledig werd vrijgelaten door de Levante-defensie.

Real, dat het eerste competitieduel gelijkspeelde tegen Real Sociedad en daarna won van Real Betis en Real Valladolid, kwam bij Levante daarna niet meer in de problemen. Sergio Ramos maakte er vorig seizoen dertien en leek ook vandaag het duel te beslissen, maar zijn goal werd twintig minuten voor tijd afgekeurd door de VAR. Karim Benzema gooide het duel in de slotsseconden wel in het slot.

Na vier duels staan de regerend landskampioenen weer bovenaan met tien punten. FC Barcelona kan het gat verkleinen tot een punt als het vanavond wint van Sevilla. De Catalanen hebben ook nog een duel minder gespeeld.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen