Van der Sar genomineerd voor beste elftal aller tijden

5 oktober 2020, 10:20

Edwin van der Sar is een van de tien genomineerden keepers om in het beste elftal allertijden gekozen te worden. De eervolle en eenmalige verkiezing van France Football gaat vandaag (maandag) van start en voor de positie van doelman is de huidige directeur van de Amsterdammers één van de genomineerden.

De andere kanshebbers zijn Gordon Banks, Gianluigi Buffon, Peter Schmeichel, Lev Yachine, Dino Zoff, Manuel Neuer, Sepp Maier en Iker Casillas. Later vandaag (maandag) worden ook de rechtsbacks, centrale verdedigers en linksachter gepresenteerd door France Football.

Omdat er dit jaar geen Gouden Bal uitgereikt wordt, gaat het gerenommeerde medium in een uitgebreide verkiezing zoeken naar het beste elftal ooit. Ruim 170 voetbaljournalisten van over de hele wereld mogen hun stem uitbrengen op elf posities (4-3-3) om tot een beste team ooit te komen. Volgens FF gaat het niet om het aantal gewonnen prijzen, maar om de invloed, talent en klasse die de speler heeft (gehad). In december wordt het uiteindelijke elftal gepresenteerd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen