Arsenal leent Guendouzi op nippertje uit, Bayern strikt ook Sarr

5 oktober 2020, 19:28

Arsenal en Hertha BSC hebben vlak voor het verstrijken van de Duitse transferdeadline zaken gedaan. De Londense club stalt Mattéo Guendouzi de rest van het seizoen in Berlijn, zonder optie tot koop. Het zeer actieve Bayern München heeft op de slotdag van de transfermarkt naast Douglas Costa en Eric Maxim Choupo-Moting ook nog Bouna Sarr vastgelegd.

Guendouzi leek aanvankelijk niet veel te voelen voor een overstap naar Hertha BSC. Nadat hij van zijn trainer Mikel Arteta te horen kreeg dat hij dit seizoen geen uitzicht had op veel speeltijd, veranderde hij van gedachten. Met Arteta zou Guendouzi geen goede relatie onderhouden. In de laatste wedstrijden van het vorige seizoen en de eerste wedstrijden van het nieuwe seizoen kwam de 21-jarige middenvelder geen enkele keer aan spelen toe.

Bayern München strikte vlak voor 18.00 uur (transferdeadline in Duitsland) de derde speler van de dag: Sarr, een 28-jarige Franse rechtsachter. Hij kwam bij de Bundesliga-kampioen in beeld nadat Sergiño Dest ervoor koos zijn loopbaan te vervolgen bij FC Barcelona. Naar verluidt neemt Bayern Sarr voor tien miljoen euro over van Olympique Marseille.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen