Todibo naar Benfica, Garcia niet naar FC Barcelona

5 oktober 2020, 23:20   Bijgewerkt: 5 oktober 2020, 23:27

Ronald Koeman neemt tijdelijk afscheid van verdediger Jean-Clair Todibo. De twintigjarige verdediger vertrekt op huurbasis naar Benfica, dat de Fransman tot het einde van het seizoen huurt. Ook afgelopen seizoen werd Todibo al bij een andere club gestald. Het maakte echter geen ruimte voor de komst van Eric Garcia.

Destijds speelde Todibo namelijk in Duitsland bij Schalke 04, waar hij vanaf januari speelde. In een halfjaar tijd schopte Todibo het tot acht duels. Een liesblessure verhinderde hem na de coronabreak tot extra wedstrijden te komen. Bij het FC Barcelona van Ronald Koeman kwam de centrumverdediger niet in de plannen voor. Hij zat zit seizoen nog geen een keer bij de selectie.

FC Barcelona pikte Todibo in 2019 op bij Toulouse, waar hij te boek stond als groot talent. Bij Barça bleef zijn inbreng tot nu toe echter beperkt tot vijf duels, waardoor hij koos voor een nieuwe verhuurperiode. Benfica hengelde de talentvolle Fransman binnen. Daardoor lijkt Koeman behoefte te hebben aan een nieuwe centrumverdediger in zijn selectie, maar target Eric Garcia zal deze avond niet meer naar Barcelona komen. Volgens transferspecialist Fabrizio Romano weigerde Manchester City vanavond een bod van zeventien miljoen euro.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen