'United zoekt contact met Pochettino na monsterverlies'

6 oktober 2020, 09:21   Bijgewerkt: 6 oktober 2020, 09:31

Het bestuur van Manchester United is zich na de historische 1-6 nederlaag tegen Tottenham Hotspur gaan beraden op de toekomst. Diverse Engelse media weten te melden dat vice-voorzitter Ed Woodward contact heeft gezocht met Mauricio Pochettino om clubicoon Ole Gunnar Solskjaer op te volgen.

Manchester United is dramatisch aan het nieuwe seizoen begonnen. Voor de 1-6 nederlaag tegen Spurs openden The Red Devils het seizoen al met een pijnlijke 1-3 nederlaag tegen Crystal Palace. Woodward zou fan zijn van de trainer Pochettino, die Soslkjaer na drie Premier League-duels in het nieuwe seizoen al op moet volgen. Het eerste contact zou al gelegd zijn.

Pochettino werd in 2019 ontslagen bij Tottenham Hotspur. In de jaren daarvoor stond de Argentijn aan het roer bij Espanyol en Southampton. In hetzelfde jaar dat Pochettino de laan uit werd gestuurd bij Spurs, kreeg Solskjaer het voor het zeggen bij United. Aanvankelijk ging hij als interim-trainer aan de slag, maar al snel dwong hij een driejarige verbintenis af. Afgelopen seizoen leidde hij Manchester United naar een Champions League-ticket.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen