'Eriksen neemt komende drie maanden besluit over toekomst'

6 oktober 2020, 12:40

Christian Eriksen gaat de komende drie maanden een beslissing nemen over zijn toekomst bij Inter. De Deense middenvelder kent voorlopig een nog niet al te sterk verblijf bij de Italiaanse topclub en hoopt zich de komende maanden alsnog aan te kunnen passen. Mocht dat niet lukken, kiest Eriksen voor een vertrek in de winter.

Eriksen pendelt sinds zijn komst naar Inter in januari tussen bank en basis en lijkt zich niet op zijn plek te voelen in Italië. De voormalig Ajacied verliet Tottenham Hotspur afgelopen winter na een zeer succesvolle periode, maar slaagde er niet in om zijn vorm uit Londen mee te nemen. Nu de transfermarkt is gesloten, moet Eriksen volgens Tuttosport gaan knokken om een plek in het basiselftal van Antonio Conte te veroveren.

De komende drie maanden neemt Eriksen een beslissing over zijn toekomst. Dit seizoen kreeg de 28-jarige middenvelder tegen Fiorentina een basisplaats, terwijl hij een week later tegen Benevento als invaller binnen de lijnen kwam. Afgelopen weekend bleef Eriksen negentig minuten op de bank tijdens de 1-1 remise tegen topclub Lazio.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen