Dest na ontmoeting met Messi: "Geen idee wat hij zei"

6 oktober 2020, 14:15   Bijgewerkt: 6 oktober 2020, 14:25

Sergiño Dest stond afgelopen weekend tegen Sevilla voor het eerst op het veld als speler van FC Barcelona. Kort daarvoor had de ex-Ajacied kennisgemaakt met sterspeler Lionel Messi, zijn nieuwe ploeggenoot. Maar het was niet Messi die Dest verliefd maakte op de Catalaanse grootmacht.

In gesprek met het Spaanse AS vertelt Dest over de eerste keer dat hij oog in oog stond met grootheid Messi. ''Het was bijzonder om hem te ontmoeten. Hij spreekt geen woord Engels. Ik zal eerlijk met je zijn, ik heb geen idee wat hij me vertelde, maar zolang we allebei naar elkaar lachen komt alles goed'', verklaarde Dest na afloop van de 1-1 remise tegen Sevilla.

De negentienjarige rechtsback had meerdere keuzes, maar besloot uiteindelijk voor de ploeg van Ronald Koeman en Frenkie de Jong te gaan. ''Ik heb FC Barcelona verkozen boven welk ander team dan ook. Het is een droom om hier te spelen. Mijn favoriete speler was altijd Ronaldinho, en hij schreef geschiedenis in Barcelona. Toen ik hoorde van de interesse was het een makkelijke beslissing.''

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen