'Boos Napoli laat Milik drie maanden individueel trainen'

6 oktober 2020, 15:05   Bijgewerkt: 6 oktober 2020, 15:16

Napoli is woest dat Arkadiusz Milik ervoor heeft gekozen om bij Napoli te blijven, ondanks verregaande interesse van Fiorentina en Valencia. De clubs wilden de Poolse spits op Deadline Day strikken, maar Milik koos voor een langer verblijf bij de ploeg uit Napels, maar dat komt hem duur te staan.

Napoli is namelijk van plan Milik de komende maanden niet meer met de selectie mee te laten trainen. De aanvaller zal volgens Football Italia de komende drie maanden individueel trainen. De 26-jarige spits, die dit seizoen nog niet werd gebruikt, weigerde in september ook al te verkassen. Destijds meldde AS Roma zich met een miljoenenbod, maar tot grote ontsteltenis van Napoli ging hij niet in op de Romeinse avances.

Lees ook: Geen plek meer voor Milik bij Napoli: "We zijn duidelijk geweest"

Afgelopen seizoen kwam Milik nog 26 Serie A-duels in actie namens Napoli, waarin hij elfmaal trefzeker was. Het seizoen daarvoor was hij met zeventien doelpunten een van de meest scorende spelers van de competitie. Napoli betaalde in 2016 liefst 32 miljoen euro voor de Pool, die nooit echt de harten in Napels kon veroveren. Daarom wilde Napoli de international dolgraag verkopen. "We zijn vorig jaar heel duidelijk geweest, we hebben hem gezegd dat hij zijn contract moest verlengen. Maar dat weigerde hij en hij weet hoe wij daarover denken. Als hij niet vertrekt, komt hij in een moeilijke situatie terecht", sprak coach Gennaro Gatusso al eerder over Milik.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen