Twijfels in Madrid: ''Alle hoop gevestigd op terugkeer Hazard''

6 oktober 2020, 15:56

Bij Real Madrid bestaat twijfel of de huidige selectie wel goed genoeg is om voor de Champions League te gaan strijden. Volgens de Spaanse journalist Edu Aguirre ligt alle hoop gevestigd op de terugkeer van de geblesseerde Eden Hazard. De Belg wordt eind oktober terugverwacht, maar kampte sinds zijn komst naar Real Madrid al erg vaak met blessures.

"In de kleedkamer van Real Madrid zijn ze bang dat er onvoldoende kwaliteit is om de Champions League te winnen", vertelt Aguirre dinsdag in een uitzending van El Chiringuito TV. De Koninklijke haalde dit seizoen geen nieuwe spelers naar de Spaanse hoofdstad, waardoor veel valt of staat met het rentree van de Belgische vleugelaanvaller. "Alle hoop is gevestigd op de terugkeer van een topfitte Hazard."

Sinds zijn transfer naar Madrid in de zomer van 2019, speelde Hazard slechts 22 wedstrijden. Al direct na zijn komst hield een hamstringblessure hem aan de kant, waar hij halverwege het seizoen veel wedstrijden moest missen wegens een blessure aan zijn voet. Real Madrid betaalde Chelsea een afkoopsom van 115 miljoen euro voor de Belg.

Real Madrid won de Champions League voor het laatst in 2018, nadat de cup in 2016 en 2017 ook al naar Madrid ging. Vorig seizoen strandde de ploeg al in de achtste finale, waar Manchester City met 2-1 te sterk was. In de groepsfase treffen de Madrilenen dit seizoen Internazionale, Borussia Mönchengladbach en Shakhtar Donetsk.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen