Veerman haakt met liesblessure af bij Jong Oranje

6 oktober 2020, 19:50

Joey Veerman zal deze interlandperiode niet zijn debuut maken namens Jong Oranje. Het talent van sc Heerenveen meldde zich maandag in Zeist, maar haakte dinsdag wegens liesklachten alweer af. De staf wil het afvallen van de middenvelder binnen de huidige selectie oplossen en zal dus geen vervanger oproepen.

Veerman maakte tijdens de start van het nieuwe Eredivisieseizoen indruk bij sc Heerenveen. Zijn debuut voor Jong Oranje leek tijdens deze interlandbreak daarom mogelijk, maar zijn blessure gooit nu roet in het eten. De Nederlandse talenten spelen op 8 oktober thuis in De Koel tegen Gibraltar en reizen vervolgens af voor het uitduel tegen Jong Cyprus op 13 oktober. Beide wedstrijden gaan om kwalificatie voor EK.

Bondscoach Erwin van de Looi kan in die twee wedstrijden ook al niet beschikken over FC Utrecht-doelman Maarten Paes en AZ-talenten Teun Koopmeiners en Calvin Stengs. Eerstgenoemde werd positief getest op corona en Koopmeiners en Stengs werden door bondscoach Frank de Boer overgeheveld naar het grote Oranje.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen