FC Groningen laat Postema (18) rijpen bij FC Den Bosch

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

6 oktober 2020 – FC Groningen laat de talentvolle spits Romano Postema (18)ervaring opdoen bij FC Den Bosch komend seizoen. De aanvaller stond in de voorbereiding in de basis van het elftal van Danny Buijs, maar na de komst van Jörgen Strand Larsen was zijn rol voor het komende seizoen te beperkt. In de Eerste Divisie mag hij zijn eerste doelpunt(en) gaan maken in het betaalde voetbal.

FC Groningen laat Postema (18) rijpen bij FC Den Bosch

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Want dat lukte Postema ondanks zijn vijftien optredens namens FC Groningen nog niet. De jeugdinternational wordt een grote toekomst voorspeld in het hoge noorden, maar moet vooral wedstrijdervaring opdoen. "Wij zien een mooie toekomst voor Romano bij FC Groningen en denken daarom dat het heel goed voor hem is als hij de rest van dit seizoen wekelijks in het betaalde voetbal aan wedstrijden toekomt", stelt technisch directeur Mark-Jan Fledderus. "Wij geloven erin dat Romano in de komende jaren de spits van FC Groningen 1 kan worden en deze stap kan daarin heel belangrijk zijn."

Postema debuteerde op 31 augustus 2019 tegen Heracles Almelo en speelde op het WK O17 in Brazilië. In de voorbereiding stond hij in de basis als spits, maar bleek dat hij nog tekort kwam om de huidige eerste spits van FC Groningen te zijn.

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  Eredivisie

  gerelateerd