Japan
0 – 0
Kroatië

Te Kloese verwacht wat van Álvarez: "Het beste moet nog komen"

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

7 oktober 2020 – Het tijdperk-De Boer bij het Nederlands elftal begint woensdagavond met een oefenwedstrijd tegen Mexico. Een ontmoeting die Dennis te Kloese met interesse zal volgen. De Nederlandse bestuurder was tot twee jaar geleden algemeen directeur van de Mexicaanse voetbalbond en kent de tegenstander van Oranje dus goed.

Te Kloese verwacht wat van Álvarez: "Het beste moet nog komen"

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Te Kloese verwacht dat Mexico in zijn sterkst mogelijke opstelling zal aantreden tegen het Nederlands elftal. "Het enthousiasme van de ploeg maakt het verschil in kwaliteit misschien wel goed. Het land Mexico kan ook wel zo'n duel gebruiken gezien alle coronaperikelen", vertelt hij in een interview met de NOS.

Bij de Mexicanen ontbreekt woensdag Hirving Lozano, die in quarantaine zit. Er lopen echter meer goede spelers rond bij El Tri, zoals Jésus Corona (ex-FC Twente). "Raul Jiménez heeft een goed seizoen gehad bij Wolverhampton Wanderers", noemt Te Kloese nog een speler met wie Nederland rekening moet houden.

Mexico start vermoedelijk woensdag met Ajacied Edson Álvarez. "Bij zijn club América was hij het best in de rol van verdedigende middenvelder. In de nationale ploeg heeft hij op jonge leeftijd al behoorlijk wat belangrijke duels gespeeld, zelfs op het WK. Het beste moet nog komen. Bij Mexico speelde hij meestal in de verdediging", besluit Te Kloese, tegenwoordig als algemeen directeur in dienst bij LA Galaxy.

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd