De Boer niet blij met debuut: "Natuurlijk wel een rotgevoel"

7 oktober 2020, 23:46

Frank de Boer had zich wat anders voorgesteld van zijn debuut als bondscoach van het Nederlands elftal. Hij zag dat zijn ploeg woensdagavond niet op kon boksen tegen Mexico (0-1). Het zorgt voor teleurstelling bij de nieuwe bondscoach van Nederland.

"Zo'n resultaat is altijd vervelend natuurlijk", sprak de keuzeheer bij de NOS. "Ook al is het een oefenwedstrijd en speelden we niet met het sterkst mogelijke team. Dat zou je misschien als excuus kunnen geven." De Boer liet meerdere grote namen op de bank starten met het oog op Bosnië en Herzegovina (zondag) en Italië (woensdag). Die duels zijn belangrijk omdat het om Nations League-duels gaat. "Alles staat in het teken van die duels, maar je hebt natuurlijk wel een rotgevoel want je wilt vandaag ook winnen."

De Boer had in zijn basisploeg plekken ingeruimd voor debutanten Owen Wijndal en Teun Koopmeiners. Ontevreden over het AZ-duo is hij niet. "Het is niet niks om je debuut te maken. Wijndal begon wat stroef, maar heeft zich in de wedstrijd geknokt. Ik kan me mijn debuut ook nog wel herinneren. Dat wil je achter de rug hebben. Maar natuurlijk weten we dat hij beter kan. Koopmeiners heeft een puike wedstrijd gespeeld. Natuurlijk is Frenkie de Jong normaal gesproken daar heel belangrijk voor ons, maar je moet Teun niet te kort doen. Frenkie zit al wat langer op dat niveau." De middenvelder speelde geen minuut, omdat hij last had van een ijsbeentje. Met hem wilde de coach geen risico nemen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen