Portugal en Spanje gelijk, Frankrijk verpulvert Oekraïne

7 oktober 2020, 23:59   Bijgewerkt: 8 oktober 2020, 00:00

Portugal en Spanje hebben woensdagavond geen indruk gemaakt. In een behoorlijk pover oefenduel bleven de teams in evenwicht en werd er met 0-0 gelijkgespeeld. De burenruzie ontvlamde in tegenstelling tot eerdere jaren niet.

Er werd veel verwacht van de altijd beladen burenruzie tussen Portugal en Spanje, maar echt overtuigen deden beide ploegen liet. Cristiano Ronaldo begon ondanks de coronaperikelen bij Juventus gewoon in de basis en was de gevaarlijkste man. In de eerste helft schoot hij op de lat en bracht hij met een prima pass Renato Sanches in stelling die eveneens het houtwerk teisterde. Dat waren de belangrijkste momenten van een wedstrijd die verder teleurstelde.

Frankrijk veegt vloer aan met Oekraïne

Het door corona geteisterde Oekraïne had zoals verwacht woensdag niets in te brengen tegen Frankrijk. De ploeg bestond uit slechts dertien spelers, waardoor het voor de EK-tegenstander van Oranje niet makkelijk was om op de been te blijven tegen de Fransen. Dat lukte dan ook niet: 7-1. Olivier Giroud speelde zijn honderdste interland en scoorde twee keer, terwijl ook Corentin Tolisso, Kylian Mbappé (als invaller) en Antoine Griezmann tot scoren kwamen. De eerste goal van de avond kwam op naam van Edouard Camavinga, de zeventienjarige parel van Stade Rennes die met een schitterende volley scoorde. Hij onderstreepte zijn status als toptalent nog maar eens. Ook maakte Oekraïne nog een eigen doelpunt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen