Neymar mist mogelijk Bolivia-thuis, geen Courtois bij België

8 oktober 2020, 11:29

Neymar (28) moet mogelijk de start van de WK-kwalificatiereeks met Brazilië missen. De aanvaller kampt met rugklachten en is een serieus vraagteken voor het duel met Bolivia van komende vrijdag (morgen).

Dat heeft bondscoach Tite bekend gemaakt. Tijdens de training haakte Neymar af met een blessure in zijn onderrug. Het is zeker niet de eerste keer dat de voorhoedespeler van Paris Saint-Germain een interland moet laten schieten vanwege een blessure. De laatste jaren kampte hij onder andere met een hamstingkwetsuur en voetblessure.

Desondanks speelde hij 102 officiële interlands, waarin hij 61 keer scoorde. Mocht de PSG-aanvaller niet in actie kunnen komen, dan zijn Richarlison, Rodrygo en Matheus Cunha de mogelijke vervangers van Neymar. Komende woensdag speelt Seleção ook in de WK-kwalificatie tegen Peru.

Bij België ontbreekt Courtios

Ook bij de nationale ploeg van België kwam blessurenieuws: Thibaut Courtois heeft de selectie verlaten. Hij mist de duels met Ivoorkust, IJsland en Engeland (Nations League). Zijn vermoedelijke vervanger is Simon Mignolet, die sowieso in het oefenduel met Ivoorkust al zou keepen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen