'Koeman zit in zijn maag met situatie van gebleven Dembélé'

8 oktober 2020, 13:56   Bijgewerkt: 8 oktober 2020, 14:01

Ronald Koeman zit in zijn maag met Ousmane Dembélé. De Franse aanvaller weigerde in de slotfase van de transfermarkt om te vertrekken bij FC Barcelona, maar heeft ook geen uitzicht op een basisplaats. Een transfer in januari zou opnieuw tot de mogelijkheden behoren, maar tot die tijd moet er wel een oplossing gevonden worden.

Dat schrijft El Mundo Deportivo althans. 'Koeman is niet blij met Dembélé. De coach heeft al laten weten dat hij de inbreng van de Fransman niet essentieel acht', weet het Spaanse medium, dat opsomt dat hij tegen Celta de Vigo en Sevilla niet in actie kwam. Talenten Pedri en Trincao genieten de voorkeur, ook vanwege het verdedigende arbeid.

'Dembélé is echter doof voor die sportieve boodschap. De Fransman heeft wel nagedacht over Manchester United, maar besloot uiteindelijk om niet naar de Premier League te gaan. Ook een huurtransfer was geen optie voor Dembélé, want die wilde zijn contract niet verlengen.' Dat had wel gemoeten bij een verhuur, omdat zijn verbintenis afloopt in 2022. Juventus zou het contract mogelijk ook willen afkopen in januari, maar als hij niet speelt, daalt zijn waarde wel enorm.

Situatie Griezmann

Verder gaat de ochtendkrant ook in op de situatie van Antoine Griezmann, die tot dusver elk duel voortijdig werd gewisseld en nog geen grootse indruk maakt onder Koeman. Volgens El Mundo Deportivo zou zijn entourage de Nederlandse coach hebben gevraagd om meer 'respect en genegenheid' te tonen in de media richting Griezmann. In tegenstelling tot Koeman gaf de Franse bondscoach Didier Deschamps aan wél erg content te zijn met Griezmann.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen