Utrecht gelijk bij basisrentree Janssen en met twee debutanten

8 oktober 2020 – FC Utrecht heeft donderdagmiddag in het oefenduel met PEC Zwolle met 3-3 gelijkgespeeld. Positief voor de Domstedelingen was de terugkeer van Willem Janssen in de basis en het optreden van debutanten Eric Oelschlägel en Moussa Sylla, al zag eerstgenoemde er bij de tweede goal van de thuisploeg niet geweldig uit.

Utrecht gelijk bij basisrentree Janssen en met twee debutanten

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

De recent overgekomen doelman kwam tien minuten in het tweede bedrijf uit bij een corner van PEC Zwolle, maar ging onder de bal door en zag Marc-Olivier Doue bij de tweede paal raakkoppen (3-2). Daarmee was de schade van de vroege achterstand bijna volledig hersteld. Binnen twaalf minuten hadden Odysseus Velanas (assist debutant Sylla) en Sander van de Streek FC Utrecht al op een royale voorsprong gebracht.

Lees ook: Transfersoap Da Cruz krijgt vervolg: streep door oefenwedstrijd

Nadat eerst een PEC-goal werd afgekeurd, bracht Sai van Wermeskerken met een heerlijke poeier de spanning terug in het duel, wat na de treffer van opnieuw Van de Streek nog voor de pauze in de tweede helft via Doue dus opnieuw gebeurde. Een kwartier voor tijd gaf Emil Bergström ook nog een pingel weg, waaruit Mike van Duinen de 3-3 tegen de touwen kon schieten.

Overige uitslag:
FC Twente – Jong PSV 2-0 (2x Lazaros Lamprou)

Reacties

Eredivisie

gerelateerd