Tadic belangrijk voor Servië, Zahavi schlemiel bij Israël

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

8 oktober 2020 – In de halve finales van de play-offs in Divisie B en C vielen donderdagavond alle beslissingen pas na de reguliere speeltijd. Servië verzekerde zich in de verlenging van een finaleplaats, Noord-Ierland, Slowakije en Schotland hielden na een gewonnen strafschoppenreeks hun EK-droom in leven.

Tadic belangrijk voor Servië, Zahavi schlemiel bij Israël

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Divisie B

Bosnië en Herzegovina is zondag de tegenstander van het Nederlands elftal in de Nations League, maar speelde vanavond een wedstrijd waarbij meer op het spel stond. De wedstrijd begon goed voor de Bosniërs, die na dertien minuten via Rade Krunic op voorsprong kwamen. Door een doelpunt van Niall McGinn vlak na rust werd het 1-1. Meer doelpunten vielen niet in Sarajevo, waardoor strafschoppen uitkomst moesten bieden. Die werden beter genomen door Noord-Ierland.

Bij Slowakije tegen Ierland werd er in 120 minuten helemaal niet gescoord: 0-0. Vanaf de strafschopstip vlogen de ballen er wel in. De Slowaken schoten al hun penalty's tegen de touwen, Ierland miste tweemaal. Over een maand strijdt Slowakije met Noord-Ierland om een EK-ticket.

Divisie C

Geen Noorwegen, dus geen Erling Haaland en Martin Ødegaard op het EK van volgend jaar. De Noren verloren op eigen terrein met 1-2 van Servië. De bezoekers leken de wedstrijd in reguliere speeltijd al te beslissen toen Sergej Milinkovic-Savic acht minuten voor tijd de 0-1 maakte, maar met een droge schuiver sleepte de Noorse middenvelder Mathias Normann er een verlenging uit. In de verlenging trok Servië alsnog de wedstrijd naar zich toe door een tweede goal van Milinkovic-Savic, die op aangeven van Ajax-captain Dusan Tadic met een fraaie stift de winnende maakte.

Bij Schotland tegen Israël werd er niet gescoord: 0-0. Ook PSV-aanvaller Eran Zahavi kwam in Glasgow niet tot scoren. In de penaltyserie miste hij zelfs de eerste Israëlische strafschop. Een fatale misser, want alle andere strafschoppen werden wel benut. De Schotten treffen Servië over een maand in de finale van de play-offs.

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd