Snoei wekte woede bij NAC met 'ongepaste teksten'

9 oktober 2020, 17:28

Mike Snoei baalt dat de kraker tussen NAC Breda en De Graafschap in de Eerste Divisie vrijdag geen doorgang kan vinden. Dat heeft te maken met het feit dat er bij NAC meerdere besmettingen zijn gemeld en de wedstrijd dus afgelast is. Snoei heeft de indruk dat er bij NAC niet alles aan gedaan is om besmettingen te voorkomen.

Alles spelers van NAC zitten momenteel in isolatie. "Bij ons is het bijna een heksenjacht op de club", aldus Snoei in Langs de Lijn En Omstreken. "Als je ziet hoe de regels worden nageleefd en nagestrééfd, je wordt er soms chagrijnig van. Dan vind ik het wel enorm teleurstellend dat er zó veel positieve uitslagen bij NAC zijn. Dat vind ik wel bijzonder", aldus Snoei, die vindt dat "je je gewoon niet moet laten verrassen."

"Wij kregen begin van de week al signalen dat er bij NAC echt wat aan de hand was. Het is dus niet zoals Manders zegt, dat het uit de lucht kwam vallen", ging Snoei verder. Algemeen directeur Mattijs Manders is niet gediend van de opmerkingen van Snoei. "Ik denk dat we er met elkaar alles aan doen. Dan vind ik zo'n uitspraak op z'n zachtst gezegd onhandig en eerlijk gezegd een beetje ongepast."

"Na de wedstrijd van vorige week testte een speler positief. Die heeft zich zaterdag ziekgemeld, is in quarantaine gegaan en heeft geen contact met andere spelers gehad. Dus hij kan niemand besmet hebben nadat bekend was geworden dat hij ziek was", aldus Manders. "Laten we hopen dat het nooit gebeurt, maar het kan morgen ook bij De Graafschap gebeuren. Ik vind dat je dan ook een beetje collegiaal moet zijn en begrip moet hebben voor de situatie. We zijn hier allemaal niet bij gebaat."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen