Messi en Suárez laten zich zien tijdens de interlandperiode

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

9 oktober 2020 – Lionel Messi en Luis Suárez hebben in de nacht van donderdag op vrijdag (Nederlandse tijd) indruk gemaakt tijdens de interlands met respectievelijk Argentinië en Uruguay. Messi hielp zijn land aan een 1-0 overwinning op Ecuador, terwijl Suárez met zijn ploeg met 2-1 zegevierde tegen Chili.

Messi en Suárez laten zich zien tijdens de interlandperiode

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

De wedstrijden werden gespeeld in het kader van de Zuid-Amerikaanse kwalificatiereeks voor het WK van 2022. Messi nam tegen Ecuador de enige treffer van de wedstrijd voor zijn rekening, door een penalty tegen de touwen te sturen. Het was de 71ste goal van de aanvoerder in 139 interlands voor Argentinië. Het was bovendien de derde interland op rij waarin hij doel trof. Overigens stond Nicolás Tagliafico negentig minuten binnen de lijnen.

Ook Suárez is vannacht tot scoren gekomen. De spits van Atlético Madrid maakte tegen Chili de eerste goal van de wedstrijd met een rake penalty. Alexis Sánchez maakte vervolgens nog wel gelijk namens Uruguay, waarna Maxi Gómez in de slotfase voor de winnende goal zorgde namens Uruguay.

  • USA - Nederland, actie Adv

    Scoort Nederland tegen Argentinië? Win €50 bij een inzet van €1 via Jacks.nl.

    Jacks pakt vrijdag wederom uit met een WK-actie. Ditmaal hoeft Nederland niet eens te winnen maar is één euro op 'Nederland scoort' voldoende om vrijdag misschien vijftig euro rijker te zijn.

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd