Messi ziet nerveus Argentinië: "Weten hoe moeilijk deze reeks is"

9 oktober 2020 – Het is Argentinië gelukt om de WK-kwalificatiereeks te starten met een driepunter. De formatie met Lionel Messi in de ploeg won in de nacht van donderdag op vrijdag (Nederlandse tijd) moeizaam met 1-0 van Ecuador. Messi beseft dat de jacht op een WK-ticket voor het toernooi in 2022 zodoende goed gestart is.

Messi ziet nerveus Argentinië: "Weten hoe moeilijk deze reeks is"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Dolgraag wilde de vedette van FC Barcelona goed uit de startblokken schieten in de kwalificatie. "Het is belangrijk om met een overwinning te beginnen, want we weten hoe moeilijk deze kwalificatiereeks is", zei Messi. Het was weer even wennen voor de Argentijnen, zag Messi. "We hebben bijna een jaar niet samen gespeeld. Iedereen was daardoor best een beetje nerveus. We hadden gehoopt wat beter te spelen."

Aan de Zuid-Amerikaanse kwalificatiereeks nemen tien landen deel. De bovenste vier ploegen pakken een ticket voor het WK in Qatar.

Lees ook: Messi en Suárez laten zich zien tijdens de interlandperiode

Reacties

Eredivisie

gerelateerd