Puig overtuigd dat hij kansen gaat krijgen van Koeman

9 oktober 2020, 12:56

Riqui Puig is optimistisch over zijn situatie bij FC Barcelona. In de voorbereiding kreeg de 21-jarige middenvelder van Ronald Koeman te horen dat hij tijdelijk mocht uitkijken naar een nieuwe club, maar de publiekslieveling wilde niet weg, bleef en gaat ervan uit dat hij dit seizoen zijn kansen zal krijgen.

Puig kwam donderdagavond met Spanje Onder-21 in actie tegen Faeröer (0-2 winst) en besprak na het duel zijn situatie bij Barça met de Spaanse pers. "Waarom ik ben gebleven? Ik wil bij Barça slagen en mijn plekje veroveren. Een andere optie is er niet. Ik ben gelukkig in Barcelona. Mijn familie is hier en ik heb er vertrouwen in dat ik uiteindelijk ga spelen."

Het slechtnieuwsgesprek met Koeman heeft geen diepe sporen achtergelaten bij Puig. "Hij gelooft in me en ik denk dat hij mij kansen zal geven om mijn potentieel te tonen en te laten zien dat ik van waarde kan zijn voor deze geweldige club", aldus het pareltje van La Masía, die in de eerste drie wedstrijden van het seizoen nog geen speeltijd kreeg van Koeman.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen