Ajax laat Mazraoui en Traoré afreizen naar nationale teams

9 oktober 2020, 16:13

Noussair Mazraoui kreeg van Ajax geen toestemming om zich bij de nationale ploeg van Marokko, maar heeft dat vrijdag alsnog gedaan. Dat was opmerkelijk, maar heeft een logische redenen. De verdediger is namelijk niet tegen de regels van Ajax in gegaan, maar heeft toestemming gekregen. Dat geldt ook voor Lassina Traoré.

Ajax wilde woensdag niet dat Mazraoui, Traoré, Zakaria Labyad (Marokko) en Mohammed Kudus (Ghana) naar gebieden zouden gaan waar Nederland een oranje of rood reisadvies voor had gegeven. Dat Mazraoui zich vrijdag bij de nationale ploeg van Marokko voegde, was dan ook opmerkelijk. "Ajax heeft overleg gehad met de drie betreffende bonden en er is afgesproken dat Mazraoui en Traoré alsnog afreizen en Labyad en Kudus in Nederland mogen blijven", laat een woordvoerder van Ajax weten aan NU.nl.

Marokko speelt vrijdag tegen Senegal en neemt het dinsdag op tegen Democratische Republiek Congo. Burkina Faso speelt op Marokkaanse bodem vrijdag tegen Congo en kruist maandag de degens met Madagaskar.

Lees ook: Mazraoui sluit tegen wens Ajax in alsnog aan bij Marokko

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen