Ihattaren was niet in beeld bij Ajax: "Zou wel bij ons passen"

9 oktober 2020, 18:45

Er gingen in de zomer enkele geruchten over een mogelijke transfer van Mohamed Ihattaren naar Ajax, maar concreet werd de belangstelling in het PSV-talent niet. Volgens directeur Marc Overmars was er geen sprake van duidelijke interesse in de aanvallende middenvelder.

Hij is simpelweg geen optie geweest voor Ajax. "Op dit moment eigenlijk niet, nee. Het is wel het type speler dat bij Ajax zou kunnen passen", zegt Overmars tegen FOX Sports. Hij gaat ook nogmaals in op de geruchten over Eran Zahavi, die naar PSV ging. "Als bij ons voorin wat veranderingen hadden plaatsgevonden, dan was het misschien een kandidaat geworden. Alleen is het niet zover gekomen. En toen hebben we het een beetje laten rusten. We hebben uiteindelijk niet doorgepakt."

Overmars laat tevens cryptisch weten dat het niet altijd lukt wat Ajax wil op de transfermarkt. "Ik geef eerlijk toe dat we misschien één speler heel graag gewild hadden, wat uiteindelijk niet gelukt is." Ook laat de beleidsbepaler zich uit over de situatie van Lasse Schöne die bij Genoa naar de uitgang wordt geduwd. Is hij nog in beeld geweest bij Ajax? "Lasse is een icoon van Ajax en de supporters zouden hem misschien graag terug zien komen. Maar ik denk dat dat voorbij is. Ik denk dat hij ooit terugkomt, maar dan wel in een andere functie."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen