Portsmouth hekelt uitspraken Ronald Koeman

Ger
8 juli 2006, 16:11

Bij Portsmouth heeft men stekelig gereageerd op uitspraken van Ronald Koeman. De PSV-trainer gaf onlangs aan dat de Engelse club geen goede stap zou zijn voor Jefferson Farfan. "Wanneer was Ronald Koeman voor het laatst in Portsmouth?" vraagt voorzitter Milan Mandaric zich geërgerd af.

Volgens Koeman moet de 21-jarige Farfan "alleen naar een grote club gaan", als hij besluit te vertrekken. "Als Manchester United met een bod zou komen, hoeft Farfan niet te twijfelen", stelde de nieuwe oefenmeester van PSV. "Zo'n kans moet je onmiddellijk pakken. Maar Portsmouth? Dan hoop ik dat hij het sportieve aspect verkiest boven het financiële."

Portsmouth-preses Mandaric vindt het commentaar van Koeman onzin. "Ik heb nooit een speler die hier is gekomen horen zeggen dat Portsmouth niet groot genoeg is. Het zou een goede stap zijn voor Farfan om hierheen te komen. Ik heb er goede hoop op dat dat ook gaat gebeuren." Aangezien de Britse club geen problemen lijkt te hebben met de vastgestelde transfersom, komt het op Farfan aan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen