Van Beek: "Dokter heeft gezegd dat het herstel sneller zou gaan"

9 oktober 2020, 20:54

Het ziet er goed uit voor Sven van Beek. De verdediger van Feyenoord liep in de voorbereiding op het nieuwe seizoen een zware knieblessure op tegen Sparta en zou zes maanden uit de roulatie liggen. Dat zal echter een stuk korter zijn, heeft de verdediger van zijn dokter vernomen.

Het ziet er nu al zo goed uit, dat Van Beek op de lijst van de Europa League staat. "Iedereen had mij gezegd dat we er zes maanden mee bezig zouden zijn. De dokter vertelde me dat het veel sneller zou gaan dan verwacht", vertelt de montere verdediger tegen Feyenoord TV. "Ik heb hard getraind om weer terug op niveau te komen, maar in de eerste wedstrijd ging het weer mis. Dat is een mentale tik en die heb ik wel even moeten verwerken. Je weet ook dat je snel moet schakelen omdat je zo snel mogelijk weer terug moet zijn. Soms is het lastig."

Blessures blijven de 26-jarige verdediger achtervolgen. Vorig seizoen speelde hij slechts één duel in de Eredivisie. "Het is natuurlijk voor iedereen duidelijk dat je wil voetballen. De afgelopen tijd is dat voor mij helaas niet zo geweest. Ik moet zeggen dat ik elke dag keihard bezig ben om in de toekomst te schitteren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen