Ajax Vrouwen wint van Heerenveen, ook zege PSV

9 oktober 2020, 22:01

De vrouwen van Ajax hebben vrijdagavond prima zaken gedaan in de Eredivisie voor vrouwen. De ploeg van Danny Schenkel was in Amsterdam met 1-2 te sterk voor sc Heerenveen. Ondertussen zegevierde PSV op eigen veld met 5-2 tegen PEC Zwolle.

Het seizoen verloopt vooralsnog crescendo voor Ajax, dat alle vier duels in drie punten heeft omgezet. Via een doelpunt van Quinty Sabajo kwam Ajax na twintig minuten op voorsprong, waarna de thuisploeg door een treffer van Tiny Hoekstra nog wel langszij kwam. De winnende goal kwam op naam Vanity Lewerissa. Die goal viel nog voor het rustsignaal en bleek de beslissende zet in de competitiewedstrijd.

Ajax heeft een voorsprong van drie punten op PSV, dat eveneens goed begonnen is aan het seizoen. Op eigen veld werd er vanavond overtuigend afgerekend met PEC Zwolle. Joëlle Smits was met twee goals de opvallendste speelster, terwijl ook Kyah Simon, Julie Biesmans en Nurija van Schoonhoven scoorden namens PSV. De Zwolse treffers werden geproduceerd door Dominique Bruinenberg en Naomi Hilhorst.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen