Ndayishimiye laat zich wederom zien bij België Onder-21

10 oktober 2020, 00:08

Willem II-middenvelder Mike Trésor Ndayishimiye heeft zich andermaal laten zien bij Jong België. Tijdens de vorige interlandperiode scoorde hij twee keer tegen Jong Duitsland (4-1 winst) en ook deze periode heeft zijn waarde bewezen voor de Belgen. Hij was vrijdag goed voor een goal en een assist tegen Jong Wales (5-0 winst).

Ndayishimiye begon in de basis en deed een helft mee, waarschijnlijk met als doel om hem te sparen voor de wedstrijd tegen Jong Moldavië die aanstaande is. Na een kwartier scoorde Ndayishimiye de eerste goal van de wedstrijd door een penalty te verzilveren. Ook bij de 2-0 speelde hij een grote rol, want bij die treffer leverde hij de assist aan Samba Lokonga. Na de pauze voerden de Belgische talenten de score nog verder op, met ook Loïs Openda van Vitesse in het elftal. Hij was de speler van Willem II komen aflossen in de rust.

De 21-jarige Ndayishimiye miste dit seizoen nog geen minuut bij Willem II in de Eredivisie. Vorig seizoen was hij ook een belangrijke schakel op het middenveld, onder meer door vijf keer te scoren.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen