'Solskjaer gefrustreerd nadat gewenste aankopen uitbleven'

10 oktober 2020, 15:33

Ole Gunnar Solskjaer is niet blij met het verloop van de afgelopen transferwindow voor zijn Manchester United. De trainer zou gefrustreerd zijn om dat de door hem verlangde spelers niet gehaald zijn. Ook voormalig Ajacied Donny van de Beek, de duurste aankoop van de afgelopen zomer, stond eigenlijk niet op zijn wensenlijstje.

Met die informatie komt ESPN. Volgens het medium is de trainer behoorlijk gefrustreerd dat de club er niet in geslaagd is Erling Haaland en Jadon Sancho vast te leggen. Laatstgenoemde stond deze zomer bovenaan het verlanglijstje van The Red Devils, maar de ploeg kwam er niet uit met Borussia Dortmund. In plaats van zijn gewenste aankopen moest Solskjaer genoegen nemen met spelers waar hij niet om had gevraagd, onder wie ook Van de Beek. Op de slotdag van de transfermarkt kwamen er nog vier nieuwe spelers naar Old Trafford, onder wie Edinson Cavani.

Naar verluidt had Solskjaer Haaland in december 2019 overtuigd om te komen, maar besloot de clubleiding de deal niet door te laten gaan. Het bestuur wilde naast de transfersom van twintig miljoen euro geen hoge commissie voor zijn zaakwaarnemer betalen en geen afkoopclausule in het contract opnemen. Borussia Dortmund ging daar wel akkoord mee en trok de spits uiteindelijk aan. Solskjaer is van mening dat de deal zowel financieel als sportief gezien redelijk was geweest voor Manchester United. 

Solskjaer begon met Manchester United niet goed aan het nieuwe Premier League-seizoen. De ploeg begon met een thuisnederlaag tegen Crystal Palace (1-3) en ging afgelopen weekend wederom in eigen huis pijnlijk met 1-6 onderuit tegen Tottenham Hotspur. Alleen tegen Brighton & Hove Albion werden tussendoor wel drie punten gepakt (2-3 winst).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen