Harroui bij Jong Oranje 'gelukkig wel' op zijn favoriete positie

10 oktober 2020, 21:10

Bij Sparta Rotterdam oogt hij ontevreden nadat zijn transfer niet doorging, maar bij Jong Oranje zien we een lachende Abdou Harroui. Met de Nederlandse talenten won hij op zijn eigen positie, die als controlerende middenvelder, donderdag met 5-0 van Jong Gibraltar.

Bij RTV Rijnmond laat hij nogmaals weten dat hij positie van controlerende middenvelder wilt in Rotterdam. "Centraal is waar mijn ambitie ligt, en bij Jong Oranje speel ik gelukkig wel op die plek." Samen met Ajacied Ryan Gravenberch kende hij een makkelijke donderdagavond tegen Gibraltar.

Bij Sparta maakt hij ook indruk – Groningen poogde hem immers in te lijven – maar dan wel als rechtsbuiten. En dat heeft hij toch liever niet. Maar onder Henk Fraser zit er vooralsnog niets anders op. "Ik moet die positie maar zo goed mogelijk invullen."

Erwin van der Looi, trainer van Jong Oranje, snapt niet waarom Fraser het talent niet gewoon in de as posteert. "Ik zie hem als een controlerende middenvelder, eigenlijk vanaf het begin af aan al."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen