De Bruyne bevestigt dat hij langer bij City wil blijven

11 oktober 2020, 09:36

Manchester City doet er alles aan om Kevin De Bruyne langer bij de club te houden. Het huidige contract van de spelmaker loopt in 2023 af en beide partijen gaan spoedig met elkaar in conclaaf over een nieuwe verbintenis, waarmee hij de best betaalde speler in de clubhistorie kan worden. De 29-jarige Belg bevestigt dat hij wil blijven.

Tegenover Sporza windt De Bruyne er geen doekjes om. "Ik sta open voor gesprekken over een nieuw contract", zegt hij tegen het Belgische medium. "Iedereen weet dat ik erg gelukkig ben bij City en me er comfortabel voel. Maar ik heb een drukke zomer achter de rug en nadien was er de geboorte van mijn dochter. Gesprekken moeten er dus nog volgen. Tot nu toe is dat nog niet gebeurd."

De middenvelder neemt het met België zondagavond op tegen Engeland in de Nations League. Een bijzonder duel, omdat De Bruyne veel bekenden tegenkomt. "Bij Engeland zijn er heel wat nieuwe jongens en wij hebben spelers zien afhaken. Op een WK spelen, is iets helemaal anders. Dit wordt dan ook een andere wedstrijd. Ik ben zeker benieuwd, hopelijk zijn we er klaar voor", zegt De Bruyne die behoorlijk wat tegenstand verwacht. "Dit wordt vooral een goeie test voor ons, om te zien hoever we staan tegen sterke landen. Want Engeland heeft een jonge ploeg met veel potentieel. Op het komende EK en het WK een jaar later moeten ze mikken op winst. Daarnaast missen we enkele spelers en dat maakt het misschien nog wat moeilijker, maar ik ben ervan overtuigd dat we een goeie prestatie kunnen neerzetten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen