Robinho keert in blessuretijd van loopbaan terug bij Santos

11 oktober 2020, 09:22

Robinho lijkt zijn carrière af te sluiten in zijn geboorteland. De aanvaller heeft dit weekend getekend bij Santos, de club waar de voormalig international zijn loopbaan begon. Op 36-jarige leeftijd heeft hij zich nu weer verbonden aan die club.

In 2005 verliet Robinho Santos om te gaan spelen bij Real Madrid. Daar bleef de aanvaller drie seizoenen, waarna hij werd gepresenteerd bij Manchester City. Daar was hij de eerste van een reeks topaankopen van de nieuwe eigenaars van die club. Vervolgens speelde hij nog voor AC Milan en kwam hij tussendoor nog twee keer voor Santos. Ook speelde hij in Brazilië nog twee jaar voor Atlético Mineiro. De laatste jaren was hij actief in Turkije bij Sivasspor en Istanbul Basaksehir. Bij die club was de aanvaller ploeggenoot van Eljero Elia en werd hij afgelopen seizoen kampioen.

In de Turkse hoofdstad beschikte Robinho over een aflopend contract, waardoor hij transfervrij over is gestapt naar Santos. Volgens Braziliaanse media is er sprake van een contract voor vijf maanden.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen