Jonker leeft mee met Benamar: "We hadden het hem gegund"

11 oktober 2020, 10:03

Benaissa Benamar van Telstar stond in de zomer in de nadrukkelijke belangstelling van Sassuolo. De verdediger wilde dolgraag de stap maken en de clubs kwamen er snel uit, maar uiteindelijk ging het vanwege het uitblijven van een uitgaande transfer bij Sassuolo niet meer door. Andries Jonker snapt de teleurstelling.

Zaterdagavond stond Benamar gewoon weer in de achterhoede van Telstar, dat met 1-1 gelijkspeelde tegen TOP Oss. "Ik had er rekening mee gehouden dat hij nog zou vertrekken", zegt Jonker tegen FOX Sports. "De laatste dag is hij de hele dag bezig geweest met bellen en er meldden zich nog andere clubs, maar het is er niet van gekomen. Teleurstellend voor hem."

De teleurstelling zit er goed in bij Benamar en dat snapt Jonker maar al te goed. "De meeste spelers zijn hier om een stap te maken naar hoger, beter en meer. Sassuolo, waar hebben we het dan over? Tegenstanders als Inter, AC Milan en Juventus, daar droomt zo'n jongen van. Het was hem van harte gegund en hij heeft er alles voor gedaan, maar dan gaat het op het allerlaatste moment niet door. Ik heb met hem te doen."

Lees ook: Telstar-speler Benamar ziet transfer naar Serie A in duigen vallen

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen