Wijnaldum: "Soms heb je er zulke wedstrijden tussen"

11 oktober 2020, 21:09

Het Nederlands elftal kwam op bezoek bij Bosnië-Herzegovina niet verder dan een teleurstellend 0-0 gelijkspel. De spelers van Oranje waren teleurgesteld, maar hielden ook positieve punten over aan de povere ontmoeting in Zenica. Ook Luuk de Jong, die een uiterst eenzame wedstrijd speelde in de punt van de aanval.

Tegen Bosnië was de spits degene met de minste balcontacten. De aanvaller van Sevilla werd pas in de slotfase bij de wedstrijd betrokken, met enkele goede voorzetten vanaf de zijkant. "Het was enorm druk om me heen, dus het had ook weinig zin om me uit te laten zakken", aldus De Jong voor de camera van de NOS. "De eerste helft waren we zoekende, maar dat ging na rust een stuk beter. Je moet jezelf alleen wel belonen."

Lees ook: Oranje scoort en wint ook in tweede interland onder De Boer niet

Ook Georginio Wijnaldum erkende dat het Nederlands elftal zichzelf niet was. "Soms heb je ook zulke wedstrijden ertussen, dat het niet gaat. Dat gebeurt bij elk team en wij hadden het vandaag. Maar we moeten hier wel van leren", zei de middenvelder bij de NOS. De Liverpool-speler hamerde op het feit dat deze wedstrijd leerzaam is voor Oranje. "Nee, we moeten dit niet vergeten. We moeten werken aan de dingen die beter moeten, maar ook de momenten meenemen die goed gingen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen