'Al-Nassr uit Saudi-Arabië biedt uitkomst voor Özil en Arsenal'

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

11 oktober 2020 – Arsenal wordt mogelijk verlost van Mesut Özil. De spelmaker is volstrekt overbodig bij de Premier League-club, is niet ingeschreven voor de Europa League en mag vertrekken, maar dat is tijdens de vorige transferwindow niet gelukt. Mogelijk biedt Al-Nassr alsnog uitkomst voor alle partije`n.

'Al-Nassr uit Saudi-Arabië biedt uitkomst voor Özil en Arsenal'

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Volgens TYC Sports heeft de club uit Saudi-Arabië namelijk concrete interesse in de middenvelder. Özil speelde in maart zijn laatste wedstrijd voor Arsenal. Het contract van de Duitser loopt over een jaar af, maar The Gunners hopen al veel eerder afscheid te nemen van de dure Özil, voor wie vanuit de MLS eerder ook interesse was. Desondanks kwam een overgang de afgelopen maanden niet rond. 

Arsenal-coach MIkel Arteta gaf een duidelijk signaal af en schreef zijn speler niet in voor de Europa League, waardoor uitzicht op speeltijd helemaal nihil is geworden. Wel strijkt hij nog altijd een heel fors salaris op, waardoor hij voor veel clubs niet op te pikken was in de zomer. Bij Al-Nassr - de nummer twee van afgelopen seizoen in Saudi-Arabië - staan onder andere Nordin Amrabat, Ahmed Musa, Mukhtar Ali en Brad Jones onder contract.

Lees ookÖzil verblijdt Arsenalsupporters met voorkomen ontslag mascotte

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd