Snoei heeft 'geen spijt' van opmerkingen over NAC Breda

12 oktober 2020, 15:11

Toen de wedstrijd tussen NAC Breda en De Graafschap van afgelopen vrijdag werd afgelast omdat er zes besmettingen waren bij NAC, liet Mike Snoei zich kritisch uit over de gang van zaken bij de club uit Brabant. Hij staat nog altijd achter die opmerkingen.

"Ik vind het wel enorm teleurstellend dat er zó veel positieve uitslagen bij NAC zijn. Dat vind ik wel bijzonder", sprak Snoei. "Wij kregen begin van de week al signalen dat er bij NAC echt wat aan de hand was. Het is dus niet zoals Manders zegt, dat het uit de lucht kwam vallen." Die teksten vielen bij NAC niet in goede aarde en ook vanuit zijn eigen club kreeg Snoei kritiek.

Een paar dagen later zegt hij tegen De Gelderlander dat hij nog steeds achter die teksten staat. "Ik heb geen spijt van de uitspraken", vertelt Snoei. "Omdat ik weet hoe het verhaal in elkaar zit. De mensen om mij heen ook. Meer wil ik er niet over kwijt. Ik heb het liever over de wedstrijd tegen Go Ahead. Ik wil ook geen woorden meer aan dat onderwerp vuil maken."

Snoei gaat er niet vanuit dat vanuit het kabinet dinsdag besloten wordt om het betaalde voetbal stil te leggen. "Ik denk niet dat het seizoen voor ons stil komt te liggen", vertelt de coach. "Wij hebben het qua voorzorgsmaatregelen supergoed voor elkaar. Maar uiteindelijk heeft het ook geen zin daar iets over te roepen. Ik kan daar toch geen invloed op uitoefenen. Wij richten ons op Go Ahead en wachten de maatregelen wel af."

De Graafschap speelt dinsdagavond tegen Go Ahead.

Lees ook: De Graafschap fluit Snoei terug: "Niet naar clubs wijzen"

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen