Janmaat staat open voor terugkeer in Eredivisie: "Ik sluit niets uit"

12 oktober 2020, 21:43

Daryl Janmaat is na zijn contractontbinding bij Watford op zoek naar een nieuwe club. Een terugkeer op de Nederlandse velden behoort tot de mogelijkheden. "Maar dan wel als in mijn ogen de juiste club aanklopt. De clubs die tot die categorie behoren, weten dat zelf wel", vertelt de 31-jarige verdediger tegenover het Algemeen Dagblad

Janmaat speelde vier jaar bij Watford, maar kwam in zijn laatste seizoen weinig aan spelen toe. Door een knieblessure kwam hij sinds november niet meer in actie. "Een doodnormale injectie in de knie zorgde voor een infectie. Het gewricht moest later nog een keer worden gespoeld en er volgde een periode met antibiotica. Dat is gelukkig allemaal achter de rug, ik train weer dagelijks en voel me fit. Het was tijd voor een nieuwe stap in mijn loopbaan. Ik wil nog heel graag een paar seizoenen voetballen", zegt hij.

Janmaat speelde in Nederland bij ADO Den Haag, sc Heerenveen en Feyenoord. Een rentree in de Eredivisie ziet hij wel zitten. "Ik sluit niets uit. Ik wil nog een paar seizoenen knallen, alle opties zijn open. Ik weet ook wel dat als je uit Engeland vertrekt, dat het financieel een ander plaatje kan worden. Maar ik wil nog zo graag lekker voetballen. Ik heb het de laatste maanden heel erg gemist."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen