Lieftink terug bij Go Ahead: "Keuze zorgde voor teleurstelling"

13 oktober 2020, 10:29

Elmo Lieftink maakte afgelopen zomer de overstap van Go Ahead Eagles naar De Graafschap, zeker in het oosten des lands een gevoelige transfer. Dinsdagavond (vandaag) staat hij voor een tijdelijke terugkeer op het oude nest als de Doetinchemmers op bezoek gaan bij Kowet. "Dat ik uitgerekend voor De Graafschap koos, zorgde voor teleurstelling."

Dat vertelt hij tegenover De Gelderlander. "Lang niet iedereen nam mijn keuze in dank af. Dat vond ik best jammer, want Eagles heeft mij zelf geen nieuw contract aangeboden. Maar ergens begrijp ik de emoties ook wel", vertelt Lieftink in het regionale dagblad over zijn gevoelige transfer. "Ik was liever op een andere manier vertrokken bij Go Ahead. Maar ik heb een mooie tijd bij de club gehad."

Dat Liefink terugkeert in een stadion zonder supporters, vindt hij jammer. Al heeft het in zijn geval ook voordeel: "Ik hoef nu, in zo'n leeg stadion, toch niet bang te zijn voor fluitconcerten", grapt hij. Positief voor De Graafschap is dat topscorer Ralf Seuntjens vermoedelijk weer terugkeert in de basis. Tegen Jong AZ liep de aanvaller een zware enkelblessure op, maar is daarvan snel hersteld. 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen