Napoli-selectie test negatief, Milik boos over behandeling

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

13 oktober 2020 – Goed nieuws voor Napoli: de club heeft aangekondigd dat de hele A-selectie negatief getest heeft op het coronavirus. Anders dan de eerdere verwachting dat de Napolitanen twee weken in quarantaine moesten gaan, komen ze door deze testuitslagen misschien komend weekend alweer in actie tegen Atalanta Bergamo in de Serie A.

Napoli-selectie test negatief, Milik boos over behandeling

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Dat heeft de club dinsdag naar buiten gebracht. Napoli kampte met drie positieve coronatests in de A-selectie en ging daarom in het hotel waarin ze zaten per direct in quarantaine. Met succes: de testresultaten zijn inmiddels allemaal negatief. Waar er voor Napoli eerder een streep ging door het duel met Juventus uit voorzorg, lijkt het treffen met Atalanta én AZ in de Europa League gewoon door te gaan.

Lees ook: Twee weken quarantaine voor Napoli: gevolgen voor AZ?

Milik niet blij met behandeling
Arek Milik behoort niet meer tot de A-selectie van Napoli die zich voorbereidt op beide wedstrijden. De Poolse spits werd verbannen, nadat de deals met AS Roma en Juventus op niets uitliepen. "Napoli wilde mijn contract met liefst vijf jaar verlengen. Ik kreeg te horen: bijtekenen of vertrekken", schetst Milik tegenover het Poolse medium Sportowe Fakty en de aanvaller koos voor een nieuw avontuur.

Lees ook: Boos Napoli schrijft Milik niet in voor de competities

"Ik had twee opties om te vertrekken, er was interesse van sommige teams en er waren ook gesprekken. De uitbraak van het coronavirus heeft het echter ook moeilijk gemaakt", aldus Milik, die bovendien niet verhuurd kon worden gezien zijn aflopende contract in de zomer van 2021. "Volgens mij is het niet de juiste manier om hiervoor uit de selectie te worden gezet."

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  Eredivisie

  gerelateerd