FC Emmen laat flop Tarashaj naar Everton terugkeren

13 oktober 2020, 13:21

FC Emmen is verlost van Shani Tarashaj (25). De huurling van Everton werd in de zomer van 2019 binnengehaald als grote verrassende aankoop en werd voor twee jaar tijdelijk overgenomen van The Toffees, maar daaraan is dinsdag een voortijdig einde gekomen. De vijfvoudig international van Zwitserland had geen enkel sportief perspectief meer in Drenthe.

Daarom heeft FC Emmen bekend gemaakt dat Tarashaj per direct is vertrokken bij FC Emmen en terugkeert naar Everton. De aanvaller speelde in het ruime een jaar dat hij bij Emmen was geen seconde: mede door blessureleed maakte hij enkel wat minuten in het tweede team van de Drentenaren.

Waar de toekomst ligt van Tarashaj is nog onduidelijk: zijn contract bij Everton loopt in 2021 af en daar hoeft hij in de A-selectie in elk geval niet meer terug te keren. In 2016 betaalde Everton nog vier miljoen euro voor de aanvaller aan Grasshoppers, maar in Engeland kon hij nooit doorbreken. Verhuurbeurten aan Eintracht Frankfurt (waar hij overigens wel speelde), Grasshoppers en FC Emmen liepen dus niet op heel veel uit.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen