Ajax krijgt Tadic eerder terug: Serviër slaat duel met Turkije over

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

13 oktober 2020 – Goed nieuws voor Ajax: Dusan Tadic keert dinsdag zeer vermoedelijk vervroegd terug in Amsterdam. De Serviër zou eigenlijk met zijn nationale ploeg nog naar Turkije moeten afreizen voor het duel in de Nations League, maar zou in dat scenario in quarantaine moeten eenmaal terug bij Ajax. Doordat hij vrijaf krijgt, kan hij eerder aansluiten bij de selectie van Erik ten Hag en is hij komend weekend gewoon inzetbaar.

Ajax krijgt Tadic eerder terug: Serviër slaat duel met Turkije over

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Dat heeft Marko Pantelic, vice-president van de Servische voetbalbond, bekend gemaakt. Als Tadic mee was gereisd naar Turkije, had hij bij terugkomst in Nederland in quarantaine gemoeten en het treffen met sc Heerenveen moeten missen in de Eredivisie komend seizoen. "Daarom denken we met Dusan en Ajax mee", zei Pantelic tegenover De Telegraaf. "We zijn Dusan dankbaar voor de overwinning in de play-offs tegen Noorwegen." Daarin gaf Tadic namelijk de assist op het winnende doelpunt van Sergej Milinkovic-Savic.

Servië speelt over een maand tegen Schotland om een EK-ticket definitief in de wacht te slepen. Ook de wedstrijd tegen Turkije is belangrijk, maar dan om degradatie in de Nations League te voorkomen. Na drie duels staat Servië met één punt onderaan, waarbij Turkije (twee punten) een directe concurrent is. Hongarije en Rusland zijn de andere ploegen in Groep 3 van League B.

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd