Scholes ziet in Van der Sar ideale 'director of football' voor United

13 oktober 2020, 17:22

Edwin van der Sar zou de ideale man zijn om de verantwoordelijkheid te krijgen over het transferbeleid van Manchester United. Dat zegt clubicoon Paul Scholes. De oud-middenvelder vindt dat de club een director of football nodig heeft. Vice-voorzitter Ed Woodward, die momenteel het transferbeleid voor zijn rekening neemt, vindt hij ongeschikt.

"Hij zou perfect zijn", zegt Scholes tegenover Stadium Astro. "Het is een rol die hij altijd heeft geambieerd. Wat ik, Rio Ferdinand en Darren Fletcher doen, is advies geven. Ze bellen ons op en vragen wat wij van een bepaalde speler vinden. Van der Sar heeft echt gestudeerd voor die positie. Hij zou een topkandidaat zijn." 

Scholes geeft aan dat hij vindt dat Woodward er goed in is om veel geld te genereren, maar minder geschikt is om verantwoordelijkheid te hebben over het transferbeleid. "Het is gebleken dat de club de afgelopen jaren niet altijd de juiste spelers heeft gehaald." Ook over de komst van de transfervrije Edinson Cavani, een van de meest recente aankopen van Woodward, heeft hij zijn twijfels. "We moeten het natuurlijk afwachten. Hij was een topspits, daar bestaat geen twijfel over, maar hij is 33 jaar en het leek erop alsof hij zijn carrière zou gaan beëindigen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen