Ajax legt doelman Hengelman vast tot eind van het seizoen

13 oktober 2020, 18:36

Ajax heeft Nick Hengelman vastgelegd. Dat meldt de keeper zelf via Twitter. Op het sociale medium laat hij weten dat hij een contract heeft getekend tot het eind van het seizoen. Wat de rol van de dertigjarige doelman gaat worden in Amsterdam is nog niet bekend. 

'Van Kaapstad tot Amsterdam. Van Ikamva tot De Toekomst. Ik ben blij te mogen aankondigen dat ik bij Ajax een contract heb getekend tot het einde van het seizoen', schrijft de keeper op Twitter. Voor welk elftal Hengelman is aangetrokken is niet duidelijk. Met Andre Onana, Maarten Stekelenburg, Kjell Scherpen en Dominik Kotarski lijken de positie onder de lat bij de Amsterdamse elftallen al voldoende bezet. Ajax zelf heeft de transfer overigens nog niet gemeld. 

Hengelman vertrok vorige zomer naar Ajax Cape Town, maar moest daar weer vertrekken toen de samenwerking tussen Ajax en de Zuid-Afrikaanse club werd beëindigd. Eerder stond Hengelman onder contract bij Heracles Almelo, AGOVV, Vitesse, Achilles '29, TOP Oss (destijds FC Oss) en FC Twente. Hij was in zijn carrière veelal reservedoelman. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen