Van Dijk ziet verbetering: "Credits naar de bondscoach"

14 oktober 2020, 23:14

De afgelopen twee duels was het niet goed wat Nederland liet zien, maar de derde interland onder Frank de Boer was wel succesvol. Tegen Italië werd er met 1-1 gelijkgespeeld en dat was volgens aanvoerder Virgil van Dijk ook te danken aan het nieuwe systeem. Hij is daar zeer over te spreken.

"We hebben het goed gedaan en hard gewerkt", sprak de aanvoerder bij de NOS. "Bij vlagen hebben we het goed gedaan, maar we hadden in de tweede helft meer uit de counter moeten halen. We hebben een hoop kansen gecreëerd tegen een fantastisch team. Er had wel meer ingezeten…"

In tegenstelling tot de vorige duels werd er vanavond gekozen voor een formatie met vijf verdedigers. Dat pakte goed uit, zag Van Dijk. "De trainer heeft dat goed aangepakt. Alle credits naar hem daarvoor. We hebben daar ook goed op getraind. We wisten dat we het anders moesten doen dan in de eerste wedstrijd. We wilden een resultaat halen en een gelijkspel hier vind ik een goede prestatie om verder te bouwen in de volgende periode", besluit de captain hoopvol.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen