Ronaldo-loos Portugal maakt indruk, Frankrijk wint 'WK-finale'

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

14 oktober 2020 – Ook zonder Cristiano Ronaldo heeft Portugal laten zien dat het een uitstekende ploeg heeft staan. Op eigen veld had het geen enkel probleem met Zweden. Zonder de met corona besmette Ronaldo stonden er andere spelers op bij de ploeg.

Ronaldo-loos Portugal maakt indruk, Frankrijk wint 'WK-finale'

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

De aanvallers bewezen zich woensdagvond bij Portugal, nu Ronaldo er niet bij was. Met name Diogo Jota was een uitblinker aan de zijde van de Portugezen, die na 21 minuten de leiding namen. De aanvaller van Liverpool gaf de assist aan Bernardo Silva en nam de andere twee goals zelf voor zijn rekening. Hij scoorde een treffer voor rust en een treffer na rust. Portugal staat met tien punten bovenaan in de poule, terwijl Zweden puntloos onderaan staat.

Ook Frankrijk wint
Gemakkelijk ging het niet, maar Frankrijk heeft de reprise van de WK-finale van 2018 winnend afgesloten. Net al de WK-finale werd er eerder in de Nations League gewonnen door de Fransen en vanavond noteerde het team de derde zege op rij op Kroatië. Antoine Griezmann hielp Frankrijk al snel in het zadel, maar door toedoen van Nikola Vlasic kwamen de Kroaten halverwege het tweede helft langszij. Hij scoorde met een puntertje. Kylian Mbappé schoot in de slotfase met scherp en hielp de bezoekers alsnog aan de winst. De wedstrijd stond overigens onder leiding van Björn Kuipers. Frankrijk heeft net als koploper Portugal nu tien punten in bezit, maar beschikt over een iets minder doelsaldo.

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd