'Feyenoord vreest voor lange absentie geblesseerde Bozenik'

15 oktober 2020, 16:45   Bijgewerkt: 15 oktober 2020, 17:55

Feyenoord moet het mogelijk een flinke tijd stellen zonder Robert Bozeník. De twintigjarige Slowaak raakte geblesseerd tijdens de interland tegen Israël en stapte met krukken in het vliegtuig richting Rotterdam. Het is nog onduidelijk waar hij last van heeft, maar Feyenoord vreest voor een lange absentie.

Dat schrijft Voetbal International. De Rotterdammers laten vrijdag een scan maken die meer duidelijkheid moeten geven over de ernst van de blessure, die de jonge aanvalsleider opliep tijdens het verloren Nations League-duel met Israël. Bozeník begon in de basis, maar werd na 71 minuten naar de kant gehaald. Vanaf de bank zag hij de Israëliers dankzij een hattrick van PSV'er Eran Zahavi een 2-3 zege boeken.

Bozeník werd afgelopen januari overgenomen van MŠK Žilina en was in zijn eerste weken als Feyenoorder meteen op dreef. Dit seizoen moet hij het doen met een reserverol, maar mocht hij al wel driemaal invallen. Tegen ADO Den Haag kreeg hij een basisplaats vanwege de blessure van Nicolai Jørgensen. Dick Advocaat smeekte bij het bestuur om een extra spits, maar kreeg nul op zijn rekest. Daardoor heeft hij nu alleen nog de beschikking over Jong Feyenoord-speler Dylan Vente als echte spits.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen