VVV haalt transfervrije Hunte terug naar Eredivisie

15 oktober 2020, 19:37

VVV-Venlo heeft zich versterkt met Torino Hunte. De linksbuiten zat sinds deze zomer zonder club nadat zijn contract bij Almere City afliep. Hunte, die in het verleden al uitkwam voor de Limburgse Eredivisionist, heeft een contract tot het einde van het seizoen getekend. Hunte trainde de laatste weken al mee bij de ploeg van Hans de Koning.

Daarmee keert de 29-jarige aanvaller terug bij de club waar hij tussen 2015 en 2018 tot 102 duels kwam. In drie jaar tijd kwam hij tot zestien treffers. "Het is mooi dat ik weer bij VVV-Venlo terug mag keren", laat Hunte weten op de clubwebsite. "Dit is een club waar ik drie seizoenen lang met heel veel plezier heb gespeeld en waar ik een fantastische tijd heb beleefd. Ik ben nota bene kampioen geworden met VVV-Venlo. Dan is het heel mooi dat je hier een tweede kans krijgt. Daar ben ik de club dankbaar voor." 

Hunte kwam afgelopen seizoen tot 22 duels namens Almere City in de Eerste Divisie, waarin hij niet tot scoren kwam. Wel bereidde hij zes treffers voor. Het was niet genoeg om een nieuw contract af te dwingen bij de club die aast op promotie. VVV hapte maar wat graag toe. "Hij is een speler met snelheid en een actie in de benen, die altijd zorgt voor dreiging", aldus de blije technisch directeur Stan Valckx.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen