Wormuth blij met Van der Water, maar niet met afgelast oefenduel

16 oktober 2020, 15:59

Een vertrek naar Orlando City forceren lukte niet bij Silvester van der Water, die dus alsnog speler is van Heracles Almelo. Na een goede competitiestart verdween de aanvaller door de transferperikelen op de bank, maar mogelijk maakt hij zaterdag tegen RKC Waalwijk zijn rentree in het elftal.

Trainer Frank Wormuth stelt tegenover Tubantia dat het de betere kant op gaat bij de aanvaller. "Hij pakt het steeds beter op", zegt de coach, die nog niet wil verklappen of hij ook daadwerkelijk in de basis start. Zaterdag wil de ploeg de punten in eigen huis houden tegen RKC. Vorig seizoen won het één keer van die ploeg. "We hebben niet al te goede ervaringen met RKC", zegt de trainer. "Het is voor ons een duel dat we moeten winnen, omdat we tegen een naaste concurrent spelen. Dat er geen publiek is, is heel jammer. We zullen de steun missen. Met de hulp van supporters kun je vaak net iets meer doen dan je best."

Afgelast oefenduel

Heracles had het plan om de reserves zondag tegen de reserves van Go Ahead Eagles te laten oefenen, maar kreeg nul op het rekest van de KNVB. De bond heeft laten weten dat er louter officiële wedstrijden gespeeld mogen worden. Jammer, vindt Wormuth. "Het is belangrijk voor het ritme van de spelers dat ze wedstrijden spelen." Heracles is van mening dat iedereen die bij het duel betrokken is, ook getest is."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen