Steijn baalt van Snoei: "Hoe kun je dat nou zeggen?"

16 oktober 2020, 22:11

Maurice Steijn baalt van de uitingen die collega-coach Mike Snoei heeft gedaan naar aanleiding van de corona-uitbraak bij NAC Breda. De trainer van De Graafschap zette vraagtekens bij alle besmettingen en insinueerde dat de koploper van de Eerste Divisie misschien wel niet wilde spelen. "Ik snap totaal niet wat hij wilde. Wij zijn expres ziek geworden, beweerde hij min of meer. Hoe kun je dat nou zeggen?", vraagt Steijn zich af.

Tegenover Voetbal International gaat de oefenmeester van NAC Breda in op de uitspraken van zijn collega. "Drie maanden lang hadden we telkens veertig negatieve testen. We werden compleet overvallen door die uitbraak in de selectie. Het was als een olievlek", blikt Steijn terug. Vermoedelijk werd het coronavirus opgelopen in een hotel, waarin de wedstrijd tegen Jong Ajax werd voorbereid.

Lees ookSnoei heeft 'geen spijt' van opmerkingen over NAC Breda

Steijn baalt van de ophef die is ontstaan en ontkent alle insinuaties aan het adres van NAC Breda. "Bovendien: ik heb spelers die acht dagen op bed hebben gelegen, van wie er één of twee nog heel beroerd aan toe zijn. Eentje is bijna bewusteloos gevallen. Jongens zijn doodziek geweest, ik en mijn gezin ook; dan moet je een beetje op je tellen passen, voor je je mening gaat geven", stelt Steijn.

"De trainer van De Graafschap is nu met zijn eigen woorden om de oren geslagen. Dit is niet de schuld van hem of van wie dan ook. Het virus kan overal toeslaan. Ik wens iedereen van De Graafschap hierbij een voorspoedig herstel toe", aldus de oefenmeester, die niet met Snoei sprak, maar wel met Henk de Jong. In Leeuwarden was men een stuk bereidwilliger en ging mee in het verzoek om ook de topper tegen SC Cambuur te verplaatsen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen