Weghorst beëindigt met belangrijke goal doelpuntendroogte

17 oktober 2020, 22:30

Door een laat doelpunt van Wout Weghorst heeft VfL Wolfsburg zaterdagavond een punt overgehouden aan de uitwedstrijd tegen Borussia Mönchengladbach. Vijf minuten voor tijd schoot de Nederlandse aanvaller zijn ploeg naar een 1-1 gelijkspel. Daarmee beëindigde hij ook zijn doelpuntendroogte.

Weghorst startte het seizoen met twee doelpunten tegen FK Kukësi in de tweede voorronde van de Europa League, maar wist in de vijf wedstrijden die volgden het net niet te vinden. In de daaropvolgende kwalificatieduels en de eerste drie speelrondes van de Bundesliga kwam de spits niet tot scoren. Ook zijn teamgenoten hebben dit seizoen moeite met het maken van doelpunten. Tot zaterdagavond wist Wolfsburg nog maar eenmaal te scoren in de Bundesliga.

Even leek het erop dat Wolfsburg op bezoek bij Borussia Mönchengladbach voor de tweede keer dit seizoen zou verliezen. Vanaf de strafschopstip maakte Jonas Hofmann ruim tien minuten voor tijd de 0-1, maar de thuisploeg hield de voorsprong niet vast. Met een echte spitsengoal bezorgde Weghorst vijf minuten voor tijd zijn Wolfsburg een punt door de 1-1 binnen te maken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen